Magazins.RO > Livrarea, Returul si Garantia Produselor

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt trimise în maxim 2 zile de la primirea comenzii și sunt expediate prin  curier. Costul transportul este calculat in doua moduri, depinzand de contractul si termenii de livrare ai partenerului si site-ului, si in functie de zona de livrare si greutatea produsului, astfel costul poate varia.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de către cumparator.

Daca ati cumparat un produs de la o firma partenera, care comercializeaza produse prin intermediul site-ului MAGAZINS.ro, va rugam contactati firma detinatoare in vederea demararii procedurii de retur. Datele de contact ale comerciantului se regasesc in documentele insotite la livrarea produselor (ex. factura, certificat de garantie). Daca aveti nevoie de indrumarea catre partener, va rugam sa ne trimiteti o solicitare la adresa support@magazins.ro sau WhatsApp la numarul de telefon 0770 386 464, si va vom raspunde in termen de max. 48 ore, in zilele lucratoare, in timpul programului de lucru.

Dorim sa va informam ca partenerii GAGET4U S.R.L. (MAGAZINS.ro) pot percepe taxa de transport retur. Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu acestia.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu suntb acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea  contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii coletului retur de catre GAGET4U S.R.L. .

Garantii si Service

Garantia produselor vandute de Gaget4u S.R.L. este de 12 luni, daca nu se precizeaza altfel in certificatul de garantie printat pe spatele facturii comerciale.

In cazul in care produsul trimis in garantie, este reparat sau schimbat, transportul, dus-intors, este suportat de catre Gaget4u SRL, pentru produsele vandute de acesta.

In cazul in care defectul reclamat nu este confirmat in urma verificarilor Gaget4u S.R.L., transportul, dus-intors,  este suportat de catre cumparator.

Item added To cart
X